Afbeelding

Stemmen op mooiste maskers en etalage

Carnaval 306 keer gelezen

VEGHEL | Er kan weer gestemd worden op de nominaties voor de maskeractie en etalagewedstrijd van C.V. de Kuussegatters. Zaterdag 30 januari trok Jeugdprins Ryan d'n Urste met een groot gevolg het centrum in om de genomineerden te verrassen. Vanaf nu kan er gestemd worden via de website van de Kuussegatters: www.kuussegatters.nl.

Begeleid door jeugdhofkapel de Kuussebloazers trokken Jeugdprins Ryan en zijn gevolg, prins Tinus en zijn adjudanten en de beiden Boerenbruidsparen zaterdag 16 januari door de winkelstraten om de maskers - die gemaakt zijn door de Veghelse basisschooljeugd - uit te delen. Daarna hebben de winkeliers alles maskers mooi en feestelijk in hun etalages geplaatst. Zaterdagmorgen trok het gevolg weer door het centrum, nu om de nominaties bekend te maken. Bij de etalages zijn genomineerd: Geliefde vondsten, Van Schie Bloemen en Rijkers Naaimachines. De nominaties voor de mooiste maskers zijn gegeven aan: groep 8 van De Ark, groep B1A van De Wissel en groep 3L van De Uilenbrink.

Vanaf maandagochtend 1 tot en met donderdag 4 februari 12.00 uur kan er gestemd worden via de website van C.V. de Kuussegatters www.kuussegatters.nl. Onder het kopje 'Maskeractie' zijn de verschillende etalages en maskers te vinden en kan er worden gestemd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant