Afbeelding

Nog maar enkele kaarten beschikbaar voor Boerenbruiloft

Carnaval 199 keer gelezen

VEGHEL | De kaartverkoop voor de Boerenbruiloft en de Jeugdboerenbruiloft is goed op gang gekomen. Zo goed, dat er nog maar enkele kaarten beschikbaar zijn voor 'snelle beslissers'. Deze nog beschikbare kaarten zijn tot zaterdag 6 februari 12.00 uur te koop bij het UITpunt Veghel op de Markt.

Op carnavalsdinsdag 9 februari begint de dag 's morgens om 10.00 uur bij het Oude Raadhuis op de Markt: daar is het verzamelen met het aanstaande Boerenbruidspaar Henny en Jeannette Leenders met hun getuigen Gaudens en Egie Verhoeven én het Jeugdboerenbruidspaar Yara van den Acker en Niels Langens. Vervolgens trekt de stoet om 10.30 uur naar De Afzakkerij aan de Noordkade. De brandewijn staat klaar, de bezwaren tegen de 'onechtverbintenis' zijn grappig en de boerenmaaltijd is lekker.
Voor de jeugd is er een apart feestje, want dat het Jeugdboerenbruidspaar 'Vrienden voor het leven' wordt mag gevierd worden.

Officiële gedeelte
Entreekaarten voor het officiële gedeelte en de bijhorende heerlijke maaltijd kosten voor volwassen 12.50 euro en voor de jeugd 6.50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant