Het complete plaatje!
Het complete plaatje!

De Prins Ontvangt iedereen die zin heeft in een feestje

Carnaval 1.126 keer gelezen

VEGHEL | Prins Robert d'n Urste van Kuussegat houdt op zaterdag 14 januari zijn 'receptiefeestje' in de Koekbouw aan de Noordkade in Veghel. Iedereen, die de prins wil feliciteren óf zin heeft in een gezellig feestje, is welkom op deze spetterende avond. Traditiegetrouw zijn ook de carnavalsverenigingen uit de regio Veghel van de partij. Steeds meer mensen vinden hun weg naar deze gezellige feestavond die om 21.00 uur in de Koekbouw begint. De toegang is gratis.

Tijdens 'De Prins Ontvangt' op zaterdagavond 14 januari kan iedereen uit Veghel en omstreken Prins Robert d'n Urste en zijn Adjudanten Jan en Nico feliciteren. Een soort van receptie dus, maar dan heel anders: niet officieel, vooral lekker feesten. Dit evenement bestaat alweer enkele jaren en trekt ieder jaar meer bezoekers.

Hoofdact van de avond is de band 'De Fik Erin'. Deze jonge Nederlandstalige up tempo band zette enkele jaren geleden de Koekbouw al op zijn kop met hun mix van ska, folk en een vleugje rock 'n roll. Ze hebben een enorm breed repertoire, van top 40 hits tot Nederlandstalige meezingers, en bespelen het publiek met hun vrolijke en opbeurende teksten en melodielijnen.

Ook de carnavalsverenigingen uit de regio Veghel komen met hun Prinsen en gevolg naar deze happening. Zij zijn graag van de partij omdat ze een gezellig feest in Kuussegat niet willen missen.

Als vereniging, club of individu de Prins feliciteren tussen 19.00 en 21.00 uur? Meld je dan vooraf aan bij de Evenementencommissie via evenementen@kuussegatters.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant