Het paar is al druk met het passen van makkelijk schoeisel.
Het paar is al druk met het passen van makkelijk schoeisel.

Draaiboek Boerenbruiloft Boerdonk bijna rond

Carnaval 1.028 keer gelezen

BOERDONK | Het boerenpaar uit Boerdonk Jos en Yvonne en hun getuigen Nicolle en Edwin zijn de afgelopen weken druk in de weer geweest met de voorbereidingen op carnaval en de boerenbruiloft. De zenuwen beginnen al op te spelen, nu de dag steeds dichterbij komt.

Ze krijgen het nog druk vanwege het volle programma wat hun te wachten staat, zoals een bezoekje bij de receptie van de voetbalprins(es) van Boerdonk, de pastoor, het Uilenbal in zorgcentrum Simeonshof, het schoolcarnaval, de carnavalsmiddag voor de ouderen in Boerdonk en de sleuteloverdracht in Veghel waar het startschot gegeven wordt voor de carnaval in Meierijstad. Verder nog wat onverwachte dingen die hun te wachten staan en niet te vergeten de optocht in Boerdonk op zaterdagmiddag.
Jos en Yvonne hebben het voertuig al geregeld voor de optocht in Erp op carnavalsmaandag 27 februari. Hun thema is 'Sles vur spek en bonen'. Iedereen die wil, kan om 12.00 uur aansluiten op het terrein bij Fransen-Gerrits mengvoeders.
Jos en Yvonne hebben de uitnodigingen voor de bruiloft inmiddels verstuurd. De ouwe Meuk uit Keldonk verzorgt de muziek. Het boerenbruidspaar is druk bezig met het in elkaar zetten van de lezing in de kerk op zaterdagmiddag tijdens de carnaval (aanvang 14.00 uur) en het welkomstwoord op de boerenbruiloft.
Echt zenuwachtig zijn ze alleen voor de zes bezwaren die notaris Van den Tillaar in behandeling hebben genomen. Op de dag van de bruiloft om 10.30 uur haalt Jos zijn Yvonne vanaf Den Hazenpot op originele wijze op. De rest van het programma van de boerenbruiloft op dinsdagmiddag 28 februari is nog in voorbereiding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant