'De Muzikantenpool' van CV de Kuussegatters

Carnaval 469 keer gelezen

VEGHEL | Voor het opzetten van een flexibele muzikantenpool is CV de Kuussegatters uit Veghel op zoek naar muzikanten die het super vinden om voor én tijdens carnaval muziek te maken. Het gaat hier niet over het oprichten van een eigen hofkapel, maar over een 'muzikantenpool'.

"Wat we daarmee bedoelen leggen we hieronder graag uit. Belangstellenden zijn van harte welkom op de informatiebijeenkomst op zaterdag 21 oktober om 16.00 uur bij Bons Autoschade NCB-laan 121 in Veghel", zo laat de Veghelse carnavalsvereniging weten.
CV de Kuussegatters maakt al jaren dankbaar gebruik van Veghelse blaaskapellen tijdens officiële optredens. Er blijven echter steeds minder blaaskapellen over. Ook wordt het door de drukke agenda's voor de resterende kapellen lastig om altijd voldoende bezetting te hebben.
"Samen met alle muzikale Kuussen en Kuussinnen willen we ervoor zorgen dat de Prins en zijn Adjudanten overal ondersteund worden door live-muziek. Daarom willen we de 'muzikantenpool' oprichten: vanuit deze pool kan een bestaande blaaskapel extra mensen inzetten om toch voldoende bezet te zijn. Of vanuit de pool kan een volledige bezetting worden samengesteld om de Prins met zijn gevolg te begeleiden", aldus de Kuussegatters.
Heb je interesse of vragen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op zaterdag 21 oktober om 16:00 uur bij Bons Autoschade. Heb je vooraf al vragen dan kan je mailen of bellen met Jos Verwegen: josverwegen@hotmail.com of 061828 7068.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant