Afbeelding

De verhalen van Beatrix Potter komen tot leven

Kunst en cultuur 106 keer gelezen

VEGHEL | De legendarische speelgoedvoorstelling Potters Beesten is na 25 jaar weer terug in het theater. Op vrijdag 13 januari staat de voorstelling in de Blauwe Kei en worden de verhalen van Beatrix Potter tot leven gebracht. Potters Beesten begint om 20.30 uur in de Kleine Zaal.

Potters Beesten is een remake met de oorspronkelijke spelers; Rieks Swarte, Fredi Janssen, Servaes Nelissen en Hans Thissen. Geen middel wordt geschuwd om de verbeelding op gang te brengen; poppen, verkleedpartijen, kartonnen decors en mooie muziek. Hoe zacht en kwetsbaar de boekjes van Beatrix Potter ook zijn, de spelers gaan op het toneel de concurrentie met elkaar aan om de verhalen te vertellen. De volgende verhalen worden gespeeld: De Kleermaker van Gloucester, Jemima Puddle Duck, mr. Todd, Peter Rabbit en De twee stoute muizen.

Kaarten voor Potters Beesten kosten 17 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via (0413) 34 25 55 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant