Workshop 'Make some NOIZZ' was een groot succes.
Workshop 'Make some NOIZZ' was een groot succes.

Workshop 'Make some NOIZZ' was een groot succes

Kunst en cultuur 281 keer gelezen

ERP | De workshop 'Make Some NOIZZ' vond afgelopen weekend plaats. De workshop is onderdeel van NOIZZ – The Youth Music Event, een jeugdproms evenement dat op 18 en 19 november 2017 in Ter Aa in Erp plaats gaat vinden.

De workshop stond in het teken van zang en instrumentele muziek. Coaches Remco Spierings en Neeltje van Doore waren erg verrast van het jonge talent dat in Erp en omstreken rondliep: "Wat een prachtige stemmen en getalenteerde instrumentalisten", aldus de coaches.

Na een gezamenlijk voorstelrondje gingen de kinderen actief aan de slag. De vocalisten gingen in de zangworkshop werken met zangoefeningen om ieders ingestudeerde lied nóg beter te kunnen zingen. Tijdens de instrumentenworkshop werd het voorbereidde stuk aan elkaar voorgespeeld en werd er gebrainstormd over hoe het in het programma van NOIZZ zou kunnen passen. Tijdens NOIZZ wordt er gestreefd naar samenwerkingen tussen verschillende disciplines. Denk bijvoorbeeld aan een pianostuk met zang en dans of een stuk van het orkest aangevuld met een viool. Er waren zelfs jeugdige dj's aanwezig tijdens de workshop.
Nadat iedereen zijn of haar eigen gekozen nummers had gezongen, hebben de vocalisten het refrein van Happy van Pharrell Williams driestemmig ingestudeerd en laten horen aan de organisatie. Coaches Remco en Neeltje: "Wow, wat waren wij verrast door de prachtige klanken. We kunnen niet wachten om het programma vorm te geven en met deze talenten aan de slag te gaan om van NOIZZ – The Youth Music Event een fantastisch spektakel te maken."
Volg NOIZZ – The Youth Music Event via: www.jeugdproms-noizz.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant