Afbeelding

Op uitnodiging van het VKC exposeert Emmy Verhallen

Kunst en cultuur 285 keer gelezen

VEGHEL | Op uitnodiging van het Veghel Kunstenaars Collectief exposeert Emmy Verhallen met haar schilderijen in de expositieruimte van het Veghels Kunstenaars Collectief (VKC) op de CHV Noordkade in Veghel.

Emmie Verhallen-van Kessel komt oorspronkelijk uit Asten maar woont al 30 jaar in Dinther. Nadat ze jaren met allerlei technieken heeft gewerkt, schildert ze nu vooral met acrylverf. Daarbij maakt ze gebruik van grove structuren en werkt ze veel met het paletmes. Haar stijl is te omschrijven als speels/realistisch. Ze haalt veel inspiratie uit de natuur en uit oude gebouwen en ruïnes. Het kleurgebruik bestaat voornamelijk uit blauw- en bruintinten.

Positieve reactie
Een paar maal heeft ze geëxposeerd met haar medecursisten in het oude schoolgebouw in Heeswijk. Vorig jaar heeft ze deelgenomen aan de Bernhezer atelierroute wat voor haar een grote stap was. Na vele positieve reacties heeft ze besloten om de uitdaging aan te gaan met het Veghels Kunstenaars Collectief om op de Noordkade te exposeren. Alle belangstellenden in kunst en in het VKC zijn van harte welkom. De expositie loopt tot 31 mei. De toegang is gratis. Het VKC is te vinden in de hal op de eerste verdieping boven van de cultuurcluster. Ingang bij Phoenix – cultuur (skatebaan) of via De Afzakkerij.

De openingstijden zijn:
Maandag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 20.00 uur.
Zaterdag van 12.00 uur tot 18.00 uur.
Zondag van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant