Joop Schuurmans zijn werk.
Joop Schuurmans zijn werk.

Nieuwe expositie van Joop Schuurmans in het Simeonshof te Erp

Kunst en cultuur 649 keer gelezen

ERP | In het Simeonshof in erp start vanaf 5 november een nieuwe expositie. Geïnteresseerden zijn vanaf dan dagelijks welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

Joop Schuurmans laat hier een overzicht van zijn veelzijdige werk zien. Schilderijen in acryl en olieverf, kleurpotlood- en pentekeningen (arceertechniek) en grafiek (ets en lino) hangen in de expositieruimtes. Vrijwel al het werk is in een realistische stijl uitgevoerd.

Gratis
Simeonshof en daarmee de tentoonstelling is voor iedereen gratis toegankelijk. Ook kun je er genieten van een lekker kopje koffie of thee of iets fris.

Parkeergelegenheid
Parkeren kan het makkelijkst op het Hertog Janplein of in de Paus Joanneslaan. De hoofdingang is precies achter de Servatiuskerk in Erp.

Simeonshof
Simeonshof is een woonzorgpark voor jong en oud: alle mensen zijn welkom voor wonen, welzijn en zorg. Het nieuwe woonzorgpark heeft appartementen, verdeeld over twee dorpsvilla's en een hoofdlocatie. Mensen kunnen hier zorgwonen, ook kan een expositie bezocht worden, deze is ook toegankelijk voor niet-bewoners van het Simeonshof.

Iedereen is welkom
Buurtbewoners, Erpenaren en burgers uit de kerkdorpen met behoefte aan zorg of aandacht kunnen voor groepsopvang en welzijn bij Simeonshof aankloppen. Ook is een restaurant aanwezig waar een hapje gegeten kan worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant