Afbeelding

Meierijstad zet mobiele stembus in

Politiek 322 keer gelezen

VEGHEL | Om het de kiezers nog makkelijker te maken, zetten de gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel een mobiele stembus in voor de herindelingsverkiezingen op woensdag 23 november. Daarnaast zijn er 42 stembureaus verdeeld over de drie gemeenten waar inwoners hun stem kunnen uitbrengen.

De eerste stop van de mobiele stembus is aan de Rembrandtlaan bij het HOV busstation in Veghel. Met hun stempas en een geldig legitimatiebewijs kunnen kiezers daar van 07.00 uur tot 09.00 uur hun stem uitbrengen.  Waarnemend burgemeester Marcel Fränzel brengt om 8.45 uur een bezoekje aan de mobiele stembus en zwaait deze uit. De reis gaat vervolgens naar de kiosk op de Markt in Sint-Oedenrode, de Markt in Schijndel, zwembad De Molen Hey in Schijndel en de Noordkade in Veghel.  

Geldig identiteitsbewijs
Burgemeester Peter Maas brengt om 10.30 uur een bezoek aan de stembus op de Markt in Sint-Oedenrode. Burgemeester Jetty Eugster neemt om 13.00 uur een kijkje in de mobiele stembus op de Markt in Schijndel. Op alle locaties waar de mobiele stembus staat, kunnen kiezers met hun stempas en een geldig identiteitsbewijs hun stem uitbrengen.
Meer informatie over stembureaus in de gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel en over de mobiele stembus via www.meierijstad.nl. Ook via Facebook (https://www.facebook.com/gemeentemeierijstad) en Twitter (#Meierijstadkiest) vindt men informatie over de verkiezingen.  

07.00 uur - 09.00 uur       HOV-busstation, Rembandtlaan (Veghel)
10.00 uur – 12.00 uur      Bij de kiosk op de parkeerplaats, Markt (Sint-Oedenrode)
13.00 uur –  15.00 uur     Bij de glazen boerderij, Markt (Schijndel)
16.00 uur –  18.00 uur     Zwembad De Molen Hey, Avantilaan (Schijndel)
19.00 uur –  21.00 uur     CHV Noordkade, Verlengde Noordkade (Veghel)

De mobiele stembus is niet toegankelijk voor minder validen, de vaste stembureaus wel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant