Bjorn Pluym van TTCV
Bjorn Pluym van TTCV

TTCV/van Herwaarden behaalt eerste overwinning:  6-4

Sport 96 keer gelezen

Tegen mede degradatiekandidaat Red Stars uit Venray stond veel op het spel. Om weg te komen van de laatste plaats, was een overwinning nodig. Nog belangrijker waren de punten om uitzicht te houden op het handhaven van TTCV/van Herwaarden in de 2e divisie.   

David Saunders, nog steeds zoekend naar zijn oude vorm, verloor de openingswedstrijd.  Bjorn Pluijm  en Erwin Andriessen zetten daarna de zaken recht met door winst in hun eerste wedstrijden van de dag. Pluijm nam in het dubbelspel ploegmaat Saunders op sleeptouw en samen pakten zij dit altijd zo belangrijke punt. Na wederom winst van de pas twintigjarige Pluijm, die laat zien dat hij nog steeds progressie maakt, werd de ruststand van 4-1 bereikt.  

Erwin Andriessen
Na opnieuw verlies van Saunders, was het ook in deze wedstrijd weer Erwin Andriessen die de Veghelse overwinning zorgde. Met drie zeges leverde hij zijn maximale bijdrage aan de  6-4 zege op Limburgse concurrent. Volgende week start de terugronde van de competitie en daarin kan TTCV/van Herwaarden goede zaken doen. Rekenend op dik verlies van Red Stars bij de koploper VTV,  moeten de mannen in een uitwedstrijd zelf wel ruim afstand nemen van  huidige lantaarndrager HTC in Hoofddorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant