Skunk mannen op de drempel van Eerste Divisie (Foto Theo de Vrede)
Skunk mannen op de drempel van Eerste Divisie (Foto Theo de Vrede)

Skunk mannen op drempel van Eerste Divisie

Sport 651 keer gelezen

VEGHEL - De run naar het kampioenschap en alweer een klas hoger lijkt amper te stoppen voor Volleybalclub Skunk. Komende zaterdag als het drie punten haalt van Kraftwell Symmachia uit Roosendaal is die promotie en kampioenschap een feit. Een opmerkelijke prestatie van de Veghelse club die de laatste jaren kampioenschap op kampioenschap stapelde.

Drie maal op een rij promoveren dat kan zaterdag gebeuren mits er met 3-0 gewonnen wordt van Kraftwell Symmachia een middenmoter uit de Tweede Divisie D. De Veghelaren voeren met 69 punten de ranglijst aan gevolgd met acht punten minder door EMD-Tooling. Boven de Eerste Divisie zijn er Nederland alleen nog de Topdivisie en Eredivisie.

Champagne
Om half twee gaat het volleybal beginnen in De Bunders. Skunk Heren 1 speelt om 17.30 uur tegen Kraftwell Symmachia. Als Skunk de wedstrijd wint (dus minimaal drie punten haalt), dan is het kampioenschap zeker gesteld! Mocht Skunk verliezen, dan maken ze de laatste wedstrijd (22 april) nog kans op het kampioenschap. Bij een volleybalwedstrijd krijgt men voor een 4-0 overwinning vijf punten, bij 3-1 vier punten en bij 3-2 drie punten. Laatste uitslag is dus zaterdag al voldoende om de champagne te kunnen ontkurken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant