Het wandelvirus slaat toe. Zo ook bij Veghel Wandelt.
Het wandelvirus slaat toe. Zo ook bij Veghel Wandelt.

Veghel Wandelt staat weer klaar voor deelnemers Vierdaagse

Sport 957 keer gelezen

VEGHEL | Als begin april bekend is wie mogen deelnemen aan de Vierdaagse, slaat het wandelvirus toe. Zo ook bij Veghel Wandelt. Ook dit jaar neemt een groep wandelaars deel aan de Vierdaagse. De vrijwilligers zijn al dagen bezig om alles gereed te maken voor de bekende verzorgingsposten, waarop de wandelaars worden verwelkomd met de bekende Brabantse gezelligheid.

De wandelaars kunnen daar rusten, koffie, thee of bouillon drinken, wat eten en een versnapering meenemen. Deelnemers krijgen elke dag een vers gesmeerd broodje, beschikbaar gesteld door HUTTEN Catering.

Voorzieningen
Ook is er sportdrank en water. De laatste jaren geen overbodige luxe, omdat het regelmatig erg warm wandelweer was. En dan gaat water en een versnapering met zout er goed in. Ook dit jaar weer zijn er elke dag de bekende verzorgingsposten op circa 10 kilometer vòòr de finish. Doordat de eerste dag de route is omgedraaid, is de post verplaatst. Er is een prachtige plek gevonden vooraan in Bemmel. Na de rust is het nog 10 kilometer naar De Wedren in Nijmegen.

Verzorgingsposten
Op de overige drie wandeldagen vindt de wandelaar de verzorgingsposten op de bekende plaatsen in respectievelijk Beuningen, aan de Zevenheuvelenweg en in Malden. Op deze laatste dag worden de wandelaars, net als in 2016, muzikaal onthaald door het Street Parade Orkest uit Veghel en krijgen de wandelaars, die met succes de tocht hebben volbracht, gladiolen, die beschikbaar worden gesteld door INTRATUIN Veghel.

Meedoen
Aanmelden via de website www.veghelwandelt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant