Lizanne van Marrewijk snelt langs haar tegenstander

Geel-Zwart verliest laatste wedstrijd

Sport 179 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 heeft afgelopen zondag de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Tegen Rosmalen hadden de Veghelse dames het traditioneel lastig. Uiteindelijk won Rosmalen met 2-4.

De wedstrijd werd vanwege de weersomstandigheden gespeeld over vier kwarten. In het eerste en tweede kwart had Geel-Zwart duidelijk de overhand. Er werden enkele uitgespeelde kansen gecreëerd. De 1-0 volgde uit een rebound van een strafcorner door Julie van Roosmalen. Rosmalen maakte echter snel de gelijkmaker. Met 1-1 gingen beide teams rusten.

Na rust was Rosmalen een stuk sterker dan Geel-Zwart. De gasten liepen, door fouten van Geel-Zwart en een beslissing van de scheidsrechter waar de meningen over verdeeld waren, snel uit naar 1-4. Het laatste kwart vocht Geel-Zwart zich terug, maar verder dan de 2-4 van Jolien Bogers kwamen ze niet. Ondanks een aantal grote kansen.

Geel-Zwart Dames 1 bedankt al haar supporters voor het afgelopen seizoen. Ze kijken met een goed gevoel terug op de competitie met dit vernieuwde team. De Veghelse dames moeten uiteindelijk genoegen nemen met een zesde plaats.