Tom Pijnenburg scoorde twee keer. (Archieffoto: Ad Megens)

O.S.S.'20 overtuigend naar overwinning tegen DHC

Voetbal 162 keer gelezen

OSS | O.S.S.'20 heeft wat afstand genomen van de onderste plaatsen in de Hoofdklasse B. De Ossenaren wonnen zondagmiddag zonder veel moeite met 3-1 van DHC.

Al na iets meer dan een minuut kreeg de thuisploeg een grote kans. De Delftse keeper greep mis, maar de kopbal van Tom Pijnenburg ging over. Na 19 minuten was het wel raak. Pijnenburg, die voorin het vertrouwen krijgt van trainer Maarten van Vugt, zette O.S.S.'20 op 1-0. Een minuut of zeven later bracht hij ook de stand op 2-0. Halverwege tweede helft besliste Carlo Nelissen de stand. DHC maakte nog wel de 3-1, maar kwam niet dichterbij.