Sv TOP.
Sv TOP.

TOP onderuit bij RKTVV: 'Teveel spelers haalden hun niveau niet'

Voetbal 158 keer gelezen

TILBURG | TOP is op bezoek bij RKTVV tegen een terechte nederlaag aangelopen. Een goal van de Tilburgers na zo'n 25 minuten leverde de 1-0 op.

TOP-trainer Chris van den Dungen zag dat zijn ploeg slecht aan de wedstrijd begon. "Ik was blij dat het na 15 minuten nog 0-0 stond." Tien minuten later profiteerde RKTVV van een fout bij TOP en vervolgens lag de hele defensie open. Van den Dungen: "Je voelt vervolgens dat het er niet inzit. Teveel spelers haalden hun niveau vandaag niet." Pech had TOP wel dat in de tweede helft tot twee keer toe geen penalty werd gegeven. "Het was twee keer duidelijk hands. Iedereen zag het, alleen de scheidsrechter niet, terwijl hij er wel met zijn neus bovenop stond. Helaas ontbrak vandaag het geluk aan onze kant. Maar al met al een terechte nederlaag vandaag. RKTVV heeft gewoon een goede ploeg en staat te laag op de ranglijst."