Jan Noten (Foto: Peter Kuijpers)
Jan Noten (Foto: Peter Kuijpers)

Jan Noten: 'Boerdonk heeft best potentie. Het is alleen nog wat jong nu'

Voetbal 378 keer gelezen

BOERDONK| De Helmondse trainer Jan Noten werkt met veel plezier als technische man bij RKSV Boerdonk. En dat terwijl zijn team slechts een marginale rol speelt in de vijfde klasse F. Noten: "Ja, maar we denken nog wel wat omhoog te komen de komende tijd. De sterkere tegenstanders hebben we zo goed als allemaal gehad. Alleen ELI krijgen we nog."

Noten was eerder trainer bij SV Brandevoort. "Ja, die wilden op een gegeven moment iets anders. Ik heb meegeholpen toen het daar nog echt pionieren was geblazen. Een mooie tijd, ik wens ze alle goed." In Boerdonk trof hij een typische dorpsclub aan. "Het is echt een hele leuke vereniging waar veel wordt georganiseerd voor de leden. Er zijn vier seniorenteams en ook nog dames. Het is er echt altijd heel gezellig en fijn om te werken als trainer."

Jong team
Zijn elftal is volgens de trainer best talentvol. "Zeker weten alleen zijn veel spelers nog erg jong. Er zitten 17-jarige gasten in, daarvan kun je niet verwachten dat ze wekelijks al stabiel spelen. Ik denk echter dat er veel progressie nog inzit." Jan Noten heeft dan ook bijgetekend. "Ja, natuurlijk, waarom niet. Ik heb het prima naar mijn zin hier." (tekst: WR)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant