Afbeelding

4I: WHV tegen Avesteyn al op zaterdagavond

Voetbal 278 keer gelezen

VEGHEL/UDEN| Het duel tussen WHV en Avesteyn wordt al op zaterdagavond afgewerkt. Rond 18.00 uur zal er worden afgetrapt. Voor de gastheren is het belangrijk om van de onderste plaats af te komen want alleen de laatste degradeert rechtstreeks. Avesteyn doet bovenin nog mee. 

WHV knokt al het hele jaar tegen de rode streep en daar zal voorlopig geen verandering in komen. De mannen uit Loosbroek zijn echter nog steeds in de race om alsnog handhaving te bewerkstelligen. Keldonk staat net boven WHV en moet binnenkort nog in Loosbroek op bezoek. Aanstaande zondag komt DVG naar Keldonk toe. Een moeilijke affaire lijkt dit worden voor de gastheren want DVG is de laatste tijd ontketend. DVG lijkt momenteel veruit de sterkste ploeg van de hele klasse. 

VOW
Vorstenbossche Boys treft zondag op eigen veld BMC. De geel-zwarten zijn nogal wisselvallig dus er valt weinig te zeggen over de komende afloop. VOW reist af naar Rosmalen. De orange army boekte zondag een belangrijke 4-1 winst op WHV en lijkt daardoor niet in gevaar betreffende rechtstreekse degradatie. Toch zou coach Jordy van Boxtel met zijn manschappen liever nog wat wegkomen van de onderste zone.

Programma vierde klasse I
WHV - Avesteyn (zaterdag) 
Boxtel-Boskant 
Keldonk -DVG 
Maliskamp-VOW 
Vorstenbossche Boys-BMC 
WEC-Mariahout

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant