Jeroen van Schoonhoven. (Foto: Ad Megens)
Jeroen van Schoonhoven. (Foto: Ad Megens)

Uitstekende Jeroen van Schoonhoven van grote waarde voor winnend DESO

Voetbal 555 keer gelezen

OSS | DESO heeft in de Hoofdklasse B zeer goede zaken gedaan. De Ossenaren wonnen met 5-2 van concurrent Chevremont en zijn daardoor een stapje dichterbij rechtstreekse handhaving. Jeroen van Schoonhoven was van grote waarde door drie keer te scoren.

Er was voorafgaand nogal wat spanning bij DESO. Door de wat mindere resultaten van de laatste weken kwam DESO in degradatiegevaar. "Je merkte inderdaad dat er wat spanning was", aldus Van Schoonhoven. "We hadden als groep afgesproken dat we direct vanaf de eerste minuut volle bak gingen. Dat resulteerde al snel in de 1-0 en 2-0 van mij. Quincy Broers maakte er ook 3-0 van, maar een mooie goal zorgde voor de 3-1 ruststand. In de rust staken we de koppen bij elkaar en spraken we af vol door te gaan." Chevremont kwam in de tweede helft op 3-2 en DESO werd achteruit gedrukt. Van Schoonhoven zorgde vanuit een corner echter voor de bevrijdende 4-2. Via Idi Duraku werd het ook nog 5-2. "Het is hartstikke fijn dat we vandaag winnen. We hebben er vertrouwen in dat we ons rechtstreeks handhaven, we hebben kwaliteiten genoeg." 

Opstelling DESO: Bart van de Beek, Edwin Huibers, Juul Loeffen, Theo Dams (70. Sagall Hertog), Karim Dairaa, Bjorn Arts, Martijn van de Rijdt, Tobi Steeg, Quincy Broers (85. Hakim), Jeroen van Schoonhoven, Roy van Ottele (70. Idi Duraku).

Jeroen van Schoonhoven. (Foto: Ad Megens)
Martijn van de Rijdt. (Foto: Ad Megens)
Quincy Broers. (Foto: Ad Megens)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant