Yoeri Vissers viel ongelukkig door een glasplaat (Foto Peter Kuijpers)
Yoeri Vissers viel ongelukkig door een glasplaat (Foto Peter Kuijpers)

Yoeri Vissers valt dwars door glasplaat met potje padel

Voetbal 2.888 keer gelezen

ZIJTAART – Het zit de Blauw Geel'38 selectie niet mee. Afgelopen week was het Yoeri Vissers die zich voorlopig af moet melden voor de eerste trainingen bij Niels van Casteren. De kersverse Blauwgeler viel tijdens een potje padel in de buurt van het Spaanse Marbella  door een glasplaat.

De foto's overigens (vindt Yoeri ook) lijken erger dan het is, maar de vele hechtingen in zijn lijf spreken anders. Vissers: "Ik was een potje padel aan het spelen en kreeg een moeilijke bal, maar wilde hem halen. Ik struikelde en viel dwars door een glasplaat en kwam nog een metertje of zo lager terecht en kreeg al het glas  bovenop me. De ziekenauto kwam snel en kon naar het ziekenhuis. Ben daar helemaal glasvrij gemaakt en gehecht. Het was de voorlaatste dag van de vakantie dus dat kwam goed uit."



Uit het ziekenhuis weer naar huis

Schouder
Vissers is de tweede spelers die zich bij Van Casteren voorlopig af moet melden. Al zal de genezing niet zolang duren als die van Ymanuel Hurkmans die met een kapotte kruisband een jaar uit de running is. Vissers vervolgt: "Nee ik ga volgende week wel naar het trainen en zal wat fietsen of iets dergelijks. Mijn schouder is ook nog pijnlijk het AC-gewricht (sleutelbeen) is wat ontzet, maar ook dat komt goed. Ik begin gewoon wat later, maar met de competitie ben ik er bij." Blauw Geel'38 start komende dinsdag met een trainingssessie van drie weken. Daarna is er vakantie om de trainingen weer begin augustus te hervatten.


Veel glas en bloed na afloop op het padelcourt 

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant