Gemert vindt in Harderwijk al vroeg waterloo in bekertoernooi

Voetbal 369 keer gelezen

HARDERWIJK| Gemert verweerde zich lange tijd goed tegen derde divisionist VVOG maar uiteindelijk moesten de Molenbroekers toch een 2-0 nederlaag slikken. Hierdoor zijn de zwart-witten uitgeschakeld in het kader van de KNVB Beker. Geen schande overigens want VVOG heeft geen verkeerde ploeg.

De bezoekers uit Brabant moesten het doen zonder de geblesseerde doelman Sven van Ommeren. Hierdoor maakte Bono Barten weer zijn opwachting onder de lat. Bram Jacobs zat een schorsing uit. Kees Brugmans begon daardoor uiteindelijk in de basis terwijl Ronnie van den Elzen de voorkeur had gekregen als linksback. Youri van Brussel moest op de bank plaatsnemen. Zoals gezegd gaf Gemert aardig partij, zeker in de eerste helft. Vlak voor rust kreeg Ron Jansen zelfs een dikke kans om 0-1 te maken.

Snelle goal
Na de thee viel dan echter toch de snelle goal voor VVOG. Doelman Barten, toch een paar keer goed reddend, was machteloos toen Jeffrey Arends inzette: 1-0. Daarna werd het lastig voor de gasten die niet echt meer een vuist konden maken. Toen Frank Hol 2-0 maakte was het eigenlijk gelopen hoewel de ingevallen Youri van Brussel nog een grote kans op aansluiting liet liggen.