Nieuw in de verkoop zijn veertien kavels in buurtschap De Kloostertuinen. Prijzen vanaf circa 168.00 euro.
Nieuw in de verkoop zijn veertien kavels in buurtschap De Kloostertuinen. Prijzen vanaf circa 168.00 euro.

Bijzonder wonen in Veghels Buiten, nieuw woningaanbod

Wonen 1.112 keer gelezen

VEGHEL | Veghels Buiten komt steeds meer van de grond. Verschillende ontwikkelaars bouwen huizen in dit bijzondere woongebied. Koopwoningen én huurwoningen in allerlei prijsklassen, waar veel belangstelling voor is.

In buurtschap De Kloostertuinen ten zuiden van de Erpseweg bouwen zes ontwikkelaars in totaal 150 huizen. Er komen 60 koopwoningen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Men koopt er al een huis vanaf 185.000 euro. Daarnaast is er een ruim en gevarieerd aanbod aan huurwoningen: 35 huurhuizen in de vrije sector en 55 sociale huurwoningen voor Area. De huizen zijn door verschillende architecten ontworpen, zodat er een aangename diversiteit ontstaat met voor elk wat wils.
Ook in andere buurtschappen bouwen ontwikkelaars huizen in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Kijk daarvoor op www.veghelsbuiten.nl

Nog enkele vrije kavels
De afgelopen jaren heeft de gemeente in elf erven in Veghels Buiten bouwkavels aangeboden. De meeste kavels zijn inmiddels verkocht of in optie, maar in enkele erven zijn nog bouwkavels beschikbaar. De prijzen liggen tussen de 203.000 en 363.000 euro. De kavels variëren in grootte van 660 tot zo'n 1330 m2 en zijn bedoeld om een vrijstaand huis op te bouwen. Nieuw in de verkoop zijn veertien kavels in buurtschap De Kloostertuinen. Prijzen vanaf circa 168.00 euro.

Woonevent Uden Meierijstad
Op zaterdag 1 april is de gemeente Meierijstad aanwezig op het Woonevent Uden Meierijstad, met het nieuwste aanbod aan bouwkavels. Ook enkele ontwikkelaars die in Veghels Buiten huizen gaan bouwen zijn aanwezig met informatie, evenals Area. Het Woonevent is van 13.00 uur tot 19.00 uur in de Koekbouw op de Noordkade in Veghel. De entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant