De Visafslag is verdwenen. DIS heeft deze plek in de Proeffabriek overgenomen.
De Visafslag is verdwenen. DIS heeft deze plek in de Proeffabriek overgenomen.

Nieuw avontuur voor Teun Horck op de Noordkade

Zakelijk 4.806 keer gelezen

VEGHEL | Teun Horck is sinds afgelopen woensdag de trotse eigenaar van DIS in de Proeffabriek op de Veghelse Noordkade. Hij neemt weer plaats in de keuken. De plek waar Teun het liefste is. "Gas geven, of zoals we het op de Noordkade noemen: doorbutsen. Dat past mij wel."

Teun heeft van puber tot nu, altijd in de keuken gestaan. De afgelopen jaren heeft hij mooie avonturen beleefd en een berg aan ervaring opgedaan. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in het leven van de 30-jarige kok. "Ik wil hier een succes van maken. Ik en mijn team gaan u verrassen, verbazen en bovenal laten genieten van onze kunsten in de keuken."

Culinaire versnaperingen
DIS heeft in De Proeffabriek een 'showroom' voor allerlei lekkernijen. Maar voor wie is de nieuwe zaak eigenlijk bedoeld? "Iedereen! Men kan hier komen lunchen, dineren of borrelen. Gerechten mee naar huis nemen, kan ook." Teun bereid elke dag een gerecht voor tien euro (vlees, vis of vega). Verder is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de cateringdiensten. Teun: "Ons team staat klaar om u te verrassen met creatief gepresenteerde culinaire versnaperingen die ambachtelijk en vers zijn bereid. Wij gaan graag persoonlijk in gesprek om voor uw gelegenheid een unieke culinaire beleving samen te stellen."

Blauwe Kei
Het is bedoeling dat DIS een belangrijke rol gaat spelen bij het nieuwe theater De Blauwe Kei. "Ik wil uitgroeien naar een volwaardig restaurant. De Blauwe Kei komt straks hierachter te zitten. Daar zitten zoveel potentiële klanten tussen. Denk aan de combinatie eten en een voorstelling of een borrel met hapjes."

De naam
Tot slot de naam. Waar komt DIS eigenlijk vandaan? "In het Frans betekent Dis 'vertel'. Ik wil de gasten een mooi verhaal vertellen met mijn gerechten. Een verhaal van echte producten met passie bereid." Toch ligt het antwoord op de vraag eigenlijk veel dichterbij. "Volgens Van Dale betekent DIS onder andere: maaltijd en spijstafel. Laat dat nu net de kern zijn van waar het bij mij om draait. Een heerlijke maaltijd verzorgen in een fantastische atmosfeer", besluit Teun.

Voor meer informatie neem een kijkje bij DIS in de Proeffabriek in Veghel.

De Visafslag is verdwenen. DIS heeft deze plek in de Proeffabriek overgenomen.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant