Afbeelding

Tuinspecialist maakt gratis tuinschets bij Intratuin Veghel

Zakelijk 322 keer gelezen

VEGHEL | De bomen worden weer groen, de krokussen breken open en dieren ontwaken uit hun winterslaap. De natuur bruist, bloeit, ontluikt en ontspruit! En dat doet het ook in Intratuin Veghel. Het is tijd om buiten lekker aan de slag te gaan.

Kom aankomende zaterdag langs voor een gratis tuinschets. Hovenier Van der Loo is dan van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig voor het geven van gratis tuinadvies, het maken van een gratis tuinschets en helpt je verder naar uw ideale droomtuin. Hovenier van der Loo is exclusief geselecteerd door de Tuinen van Appeltern wat staat voor kwaliteit en vakkennis.

Potgronddagen
Lekker makkelijk! Op zaterdag 25 maart is er een potgrond drive-in bij Intratuin Veghel. Blijf jij lekker in de auto zitten, dan laden medewerkers van Intratuin de zakken potgrond en tuinaarde voor je in. Kom vervolgens bij Intratuin Veghel binnen voor gratis tuinadvies. Vanaf zaterdag 18 maart t/m 17 april ontvangen alle betalende klanten bij Intratuin Veghel ook een gratis 2e entree voor De Tuinen van Appeltern. Deze voucher is het hele tuinseizoen 2017 geldig. Ook voor de kinderen organiseert Intratuin Veghel een leuke workshop. Op zaterdag 25 maart kunnen kinderen namelijk voor 2,50 van 13 tot 16 uur deelnemen aan de kinderworkshop wormenbak maken. Dan maak je een comfortabel hotel waar de wormen zich helemaal thuis voelen.

Voor de vroege vogels heeft Intratuin Veghel nu een leuke actie. De hele maand maart nog kun je genieten van een heerlijk ontbijt voor slechts 1,50 euro. Intratuin Veghel is alle zondagen in het jaar geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant