'Als ik een groep honden uitlaat, ga ik naar een losloopgebied en wandel ik daar een uur met ze'
'Als ik een groep honden uitlaat, ga ik naar een losloopgebied en wandel ik daar een uur met ze'

Meddy is begin dit jaar een hondenuitlaatservice gestart

Zakelijk 2.337 keer gelezen

VEGHEL | De Veghelse Meddy van der Sanden (24) is een hondenuitlaatservice begonnen in Veghel. Haar passie ligt bij honden en met veel liefde laat ze nu al sinds begin januari honden in Veghel uit.

''Ik heb altijd al een hond gewild, alleen was mijn moeder allergisch, dus het kon helaas nooit. Omdat ik het toch leuk vond om met honden te wandelen, ging ik de honden van de buren uitlaten, dat vond ik toen al heel leuk om te doen'', vertelt Meddy van der Sande enthousiast. ''Vervolgens ben ik dierverzorging gaan studeren en kwam ik te werken in een hondenkennel. Die ging uiteindelijk dicht en ik ging op zoek naar een nieuwe baan. Nu werk ik bij de Jumbo en dat combineer ik met mijn hondenuitlaatservice, dat gaat heel goed gelukkig!''

''In grote steden zijn heel veel uitlaatservices. Dat zette me aan het denken, ik had hier in de omgeving nog nooit een hondenuitlaatservice gezien. Iemand moet de eerste zijn natuurlijk hè'', lacht Meddy.

De service
''Ik heb nu acht klanten, die zijn allemaal tevreden. Wanneer ik een nieuwe klant heb, ga ik eerst op kennismakingsgesprek zodat ik het baasje en de hond leer kennen. Als ik de hond dan ga uitlaten, haal ik de hond op met mijn bus, daar zitten benches in, zodat ik de honden veilig mee kan nemen. Als ik een groep honden uitlaat, ga ik naar een losloopgebied en wandel ik daar een uur met ze. Honden kunnen ook individueel uitgelaten worden'', vertelt Meddy.

Via www.hondenuitlaatserviceveghel.nl of 0610437212 kan contact opgenomen worden met Meddy.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant