Het Veghelse familiebedrijf Bek neemt de retailtak van Molenberg compleet over.
Het Veghelse familiebedrijf Bek neemt de retailtak van Molenberg compleet over.

Bek neemt retailtak Molenberg Media over

Zakelijk 1.323 keer gelezen

VEGHEL | Een deel van de activiteiten van het failliet verklaarde Molenberg BV is per direct overgenomen door Bek 1 op 1 publiceren. Het betreft hierbij de retailtak, die enkele grote supermarktketens en andere retailbedrijven omvat.

Bek is gespecialiseerd in retailoplossingen, zoals online en offline promotiemateriaal en fulfilment op maat, en kan daarom het klantenpakket van Molenberg optimaal bedienen. Het aantal van ruim 2.000 winkelpromotiepakketten die Bek al wekelijks produceert, explodeert met de overname naar circa 3.200 pakketten. Het Veghelse familiebedrijf Bek neemt de retailtak van Molenberg compleet over. Dat zijn de directie van Bek en curator Dignus Meulenberg van Benthem Gratama Advocaten in Zwolle deze week overeengekomen. Dit veroorzaakt voor Bek een explosieve groei en een kans om hun klantenportfolio nog verder uit te breiden. "Een groot deel van de relaties van Molenberg komt uit de retail, waar onze organisatie volledig op is ingericht. We zijn gespecialiseerd in POS-materiaal voor retail-Nederland. Daarom kunnen we de klanten van Molenberg optimaal bedienen", aldus Niels Bek, directeur van het gelijknamige bedrijf.

Daarnaast neemt Bek de komende tijd de exploitatie van Molenberg voor haar rekening. Daarmee wordt voorkomen dat de productie in Zwolle wordt stilgelegd. Niels: "Samen met de medewerkers van Molenberg zorgen wij dat de exploitatie zo soepel mogelijk doorloopt en klanten zo min mogelijk hinder ondervinden van de situatie. De komende tijd bepalen wij met curator Meulenberg het vervolgplan van het faillissement." Het is nog niet duidelijk of het bedrijf in Zwolle open blijft. Bek overweegt om een aantal medewerkers over te nemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant