'Een sterke website is een musthave voor iedere organisatie'.
'Een sterke website is een musthave voor iedere organisatie'.

Marketing voor het lokale bedrijfsleven

Zakelijk 614 keer gelezen

VEGHEL | In de veranderende samenleving is ook het bereiken van marketingdoelen minder vanzelfsprekend. "Online marketing speelt in het bedrijfsleven een steeds grotere rol", vertelt Mark Bras, media-adviseur bij De Lokale Verbinder. "Wij bieden een unieke oplossing door online marketing te koppelen aan ons grote lokale bereik."

"Op de verkoopafdeling van Uitgeverij Talvi zien we regelmatig websites voorbij komen die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken", vertelt Mark. "Met De Lokale Verbinder hebben we nu nóg meer te bieden. We hebben alles in huis en leveren graag een totaalpakket af. We maken professionele, aantrekkelijke websites en webshops die door Google goed gevonden worden."

Musthave
Online vind- en zichtbaarheid speelt tegenwoordig een belangrijke rol. Een sterke, responsive en vindbare website is dan ook een musthave voor iedere organisatie, weet Mark: "We zorgen voor een optimale zichtbaarheid onder de doelgroep door middel van onze on- én offline kanalen en handige online marketingtools."

Verschillende websites
De Lokale Verbinder biedt vijf verschillende websitetypes: Eenvoudig & Snel, Op Maat (met en zonder CMS) en een website op basis van Wordpress (Op Maat of in templatevorm). De eerste is een voordelige en professionele oplossing die gemakkelijk geïmplementeerd kan worden. De website wordt gekoppeld aan het Content Management Systeem van De Lokale Verbinder, zodat je zelf de teksten, afbeeldingen en video's op de website kunt beheren. Mark: "Ons eigen systeem is erg eenvoudig en biedt vele voordelen." Liever een eigen design? Dan is de website Op Maat een goede optie. Daarmee kun je zelfs de hele huisstijl van je bedrijf in de website integreren. Tot slot is het ook mogelijk om een Wordpress website bij de Lokale Verbinder te vervaardigen.

Van A tot Z
Naamsbekendheid speelt een belangrijke rol bij het succes van een bedrijf, website of webshop. "Met ons on- en offline vindbaarheidspakket kom je een heel eind", belooft Mark. "We zetten alle lokale kanalen van Uitgeverij Talvi in. Denk daarbij aan een banner op onze nieuwssite, een advertorial in de krant of een online artikel met foto. Zo'n verhaal kunnen we zelfs plaatsen tussen het reguliere nieuws. We kunnen alles van A tot Z regelen: alles is bespreekbaar."

Meer info op www.delokaleverbinder.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant