Bij Gossimijne in Veghel draait het om genieten (Foto: Margot van Kleef).
Bij Gossimijne in Veghel draait het om genieten (Foto: Margot van Kleef).

Een nieuwe eigenaar, maar het concept blijft ongewijzigd

Zakelijk 6.923 keer gelezen

VEGHEL | Yvo Goslinga en Ellen Lintermans begonnen ruim 19 jaar geleden hun eerste Bistro Gossimijne in hartje centrum van Veghel. 'Betaalbare kwaliteit en bourgondische gastvrijheid' is sinds de eerste dag het motto geweest en Gossimijne is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in Veghel én omstreken, met zes vestigingen verspreid door Brabant en Limburg. Met ingang van 1 mei waait er een frisse wind bij Gossimijne in Veghel waar Paul en Olga Huizinga de scepter hebben overgenomen van Yvo en Ellen, als franchisenemers van Gossimijne.

Paul brengt veel ervaring als manager in de horeca met zich mee, na ruim acht jaar in dienstverband bij The Duke in Nistelrode greep hij de kans om zijn eigen restaurant te runnen met beide handen aan. "Het is eigenlijk allemaal heel snel gegaan", vertelt Paul. "Het begon met een sollicitatie naar de functie als bedrijfsleider bij de nieuwste vestiging in Den Bosch. Al snel bleek dat mijn ervaring en kennis van zaken heel goed passen bij een rol als franchisenemer. Drie maanden later was de kogel door de kerk, ik zou de nieuwe eigenaar worden van Gossimijne Veghel."

'Gossimijne... da's lekker'
Een nieuwe eigenaar dus, maar het concept blijft ongewijzigd. Bij Gossimijne in Veghel draait het om genieten. Genieten van een diner in een sfeervolle ambiance. Naast à la carte dineren van de uitgebreide kaart, kunnen bezoekers ook lekker lang bourgondisch tafelen met het Gossi Unlimited arrangement, kleine gerechtjes van de menukaart die op tapas-achtige wijze worden geserveerd en die men onbeperkt mag blijven bestellen. Een andere mogelijkheid is het Boffertmenu. Afhankelijk van de eetlust stellen de chefs van Gossimijne een 2- of 3-gangen verrassingsmenu samen. "Of u nu alleen komt eten, met z'n tweeën of juist in groter gezelschap: het team van Gossimijne Veghel doet er alles aan om het u volledig naar de zin te maken. Want dáár is het ons om te doen. Dat u heerlijk gegeten heeft, een gezellige tijd heeft gehad en naar huis gaat met de gedachte: Gossimijne... da's lekker", besluit Paul.

Meer info over Gossimijne staat op: www.gossimijne.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant