Afbeelding

Beau d'or na transformatie klaar voor opening: 'Een droom die uitkomt'

Zakelijk 2.063 keer gelezen

VEGHEL | Beau d'or - Beauty & Health Centre op de Parallelweg Zuid 1 is stiekem al een paar weken open. De officiële opening met een hapje, drankje en verschillende demonstraties volgt op zaterdag 26 augustus. "Een nieuw pand is een ingrijpende verandering voor mij en mijn collega's. Inmiddels is iedereen gewend en geacclimatiseerd. Tijd voor een feestje dus", legt eigenaresse Tamara de Boer uit.

Tamara kreeg de sleutel op 3 april van dit jaar. Vier maanden later is oude pand niet meer te herkennen. "We hebben alles in eigen beheer gedaan. Uiteindelijk is het best snel gegaan. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat." Twee jaar geleden begon Tamara aan huis, gewoon omdat ze het leuk vond. Leuk vindt ze het nog steeds, maar ze had niet verwacht dat ze nu al naar een grotere locatie kon. "Wel gehoopt overigens. Het is toch een droom die uit is gekomen. Ik wilde iets voor mezelf doen en iets wat ik leuk vind. Dat is allebei gelukt", zegt ze trots. Het was wel even spannend toen Tamara aanklopte bij de Rabobank. "Ik had mijn plan perfect uitgewerkt, maar het is toch altijd even afwachten. De bank was enthousiast en niet veel later was het pand van mij."

Voor de verbouwing....

Nieuw
Tamara is begonnen als wimperstyliste en visagiste. Later heeft ze dat uitgebreid met een opleiding tot allround schoonheidsspecialiste. Inmiddels geeft ze zelfs haar eigen trainingen en is ze in gesprek om distributeur te worden van een toonaangevend groot merk.. Een make-up specialiste en een voedingsdeskundige werken hier onder andere als ZZP'er en ik werk nauw samen met een cosmetische arts. De klant hoeft dus niet naar verschillende adressen. Wij bieden alles aan onder één dak. Je gaat hier als 'nieuw' naar buiten. Daarnaast maken we gebruik van elkaars netwerk. Er zijn maar weinig salons die zo te werk gaan." Inmiddels bestaat het team van Beau d'or uit schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, wimper- en wenkbrauwspecialisten, een cosmetische arts, masseuse, permanente make-up specialiste, een voeding- en vitaalcoach, visagiste, nagelstyliste en een kapster.

...en na de ingrijpende verbouwing.

Samenwerken
Het riante pand schuin achter Aart Tweewielers heeft twee kleuren die direct in het oog springen: goud en zwart. "De kleuren van onze huisstijl." Beneden is er ruimte voor de kapster, de nagelstyliste en de visagiste. Boven zijn er nog een drietal behandelkamers. "Professionals mogen hier altijd binnenlopen. Wellicht kunnen we samenwerken", aldus Tamara.


Afspraak
Beau d'or - Beauty & Health Centre is maandag tot en met donderdag geopend. Op vrijdag tot en met zondag en alle avonden is er op afspraak van alles mogelijk. Op de website www.beaudor.nl staan de contactgegevens en er kan makkelijk geboekt worden via de online boekingsapp: www.beaudor.nl/boeken. "De site wordt binnenkort helemaal vernieuwd. Hij wordt iets overzichtelijker en er komen meer foto's bij te staan", sluit Tamara af.
De 'grande opening' is op zaterdag 26 augustus. Geïnteresseerden zijn dan welkom tussen 10.00 uur en 15.00 uur.

Tamara is telefonisch te bereiken via 0413 – 745930 en 06 – 13438380.

Tamara de Boer is eigenaresse van Beau d'or - Beauty & Health Centre op de Parallelweg Zuid 1
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant