Afbeelding

Opruiming bij Intratuin en Kamado Joe Demonstratie

Zakelijk 1.633 keer gelezen

VEGHEL | Koopjesjagers kunnen bij Intratuin Veghel komende weken hun hart ophalen tijdens de Voordeelharkweken. Van woensdagavond 16 augustus tot en met zondag 27 augustus gelden hoge kortingen tot wel 60 procent.

Er moet ruimte komen voor de najaarscollecties. Daarom gaan de tuinmeubelen, parasols, barbecues, binnen- en buitenpotterie tegen hoge kortingen weg.
Daarnaast zijn er volop aanbiedingen, waarvan een deel ook staat in de Intratuin-folder. De folder is ook online te bekijken op intratuin.nl.

Voor de Kamado BBQ liefhebbers is zaterdag 19 augustus verzorgt chef-kok Jeffrey van Leusden van de leverancier Kamado Joe een demonstratie van 10.30 uur tot 16:00 uur. Hij staat klaar voor alle vragen, tips en technieken over de Kamado Joe.
Een kamado is een keramische grill met daarin nog een keramische binnen pot en vuur-ring. Bovenop de Kamado zit een deksel. Boven en onderin zitten luchtregelaars, waarmee de temperatuur zeer nauwkeurig te regelen is.

Tip
Tot en met 28 augustus kunnen bezoekers nog genieten in het tuincafé van een ontbijt inclusief kopje koffie of thee voor slechts twee euro. Het ontbijt is dagelijks tot 11.00 uur te bestellen, met uitzondering van zondag.

Intratuin Veghel is alle zondagen geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant