Monique van den Berg en Ingrid van de Rijdt nemen de laatste plannen door (Foto: Danna Seuntjens).
Monique van den Berg en Ingrid van de Rijdt nemen de laatste plannen door (Foto: Danna Seuntjens).

Feel good & Shop Event: Een leuk dagje uit

Zakelijk 243 keer gelezen

VEGHEL | De allerleukste webshops, prikkelende feel good inspirators en de lekkerste foodtrucks staan dit jaar weer op het Feel good & Shop Event. Een verrassend en inspirerend event op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart vol fashion, feel good, lifestyle en food.

Na een overweldigende en succesvolle eerste editie wordt de Noordkade in Veghel het tweede weekend van maart wederom omgetoverd tot een waar feel good shopwalhalla. Tijdens het Feel good & Shop Event kunnen de bezoekers shoppen bij leuke (web)winkels op het gebied van fashion, feelgood en lifestyle plus genieten van heerlijke lekkernijen bij een van de mobiele cateraars. Het event trekt dit jaar, mede door het succes van vorig jaar, een wat ruimer jasje aan.

Spotlights
Monique van den Berg en Ingrid van de Rijdt zijn de trotse organisatoren. Ook dit jaar verzorgt het duo de organisatie weer met veel passie en plezier. "We willen de wereld van de webshops extra in de spotlights zetten en ook aandacht geven aan bijzondere lokale en regionale shoppareltjes. Met de komst van de Proeffabriek en Foodmarkt op de Noordkade wordt de beleving alleen maar mooier en groter. Je kunt lekker met je vriendinnen, je zus of je moeder shoppen en je laten verrassen door alles wat je ziet", vertelt Ingrid.
Het Feel good & Shop Event heeft een divers aanbod in fashion en lifestyle. Van kleding en schoenmode tot beautyproducten en sieraden, van woonaccessoires en reizen tot stationary en kinderspeelgoed. Monique wil de bezoekers een leuk dagje uit bieden. "Daarnaast hopen we dat bezoekers zich laten inspireren bij een feel good belevenis. Het persoonlijk contact, de aandacht, het verbinden, ontmoeten en verwelkomen, daar draait het om bij het Feel good & Shop Event." Naast alle shopopties kunnen bezoekers genieten van een massage of een voorlichting over gezonde voeding. Ook een schoonheidsbehandeling behoort tot de mogelijkheden.
"Een beleving die je niet wilt missen. Feel good vibes all over", laat de organisatie weten.

Deelnemers
Het event heeft natuurlijk goede deelnemende webshops en andere deelnemers nodig om er een geslaagd evenement van te maken. Volgens de organisatie is dat gelukt. Er is een mooie combinatie gemaakt van hippe en gezellige (web)winkels.
Verder zijn er genoeg mogelijkheden om een drankje te nuttigen of een hapje te eten. Daar is uiteraard over nagedacht.

Tickets
Entreetickets zijn tot 1 januari in de voorverkoop extra voordelig te bestellen voor vijf euro via de website. De deuren gaan open op vrijdag open van 13.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Voor meer informatie en inspiratie: www.feelgoodshopevent.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant