Vanessa Wolvers kijkt er naar uit om samen met haar cursisten weer in het ritme te komen.
Vanessa Wolvers kijkt er naar uit om samen met haar cursisten weer in het ritme te komen.

Vakantie voorbij? Keer terug in het ritme bij Curves in Veghel

Zakelijk 151 keer gelezen

VEGHEL | De vakanties zijn weer voorbij. Tijd om weer in je ritme te komen bij Curves in Veghel. Curves helpt vrouwen op weg naar een gezonde levensstijl. Met in september een aantrekkelijke kennismakingsactie.

Geen enkele vrouw is hetzelfde dus dat vraagt een persoonlijke aanpak. Curves doet dat aan de hand van drie pijlers: fitness, voeding en begeleiding.
Sporten bij Curves hoeft niet lang te duren. Bij Curves krijg je een totale lichaamsworkout. Een snelle gevarieerde training, gericht op zowel kracht als uithoudingsvermogen. In 30 minuten verbrand je tot wel 500 kilocalorieën.
Een gezond en makkelijk te volgen voedingsprogramma om de stofwisseling te verhogen en vet te verbranden.
Iemand die jou kent, weet wat je beweegreden is, je ondersteunt en motiveert; dat staat centraal in de begeleiding bij Curves Veghel. Iedere workout wordt persoonlijk begeleid door een Curves Coach.
Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen of strakker in je vel wilt zitten, het team van Curves Veghel staat voor je klaar. Dus na de vakantie weer in het ritme komen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek en probeer Curves één week gratis in september. Vraag naar de voorwaarden.
Curves Veghel opende op 30 mei van dit jaar haar deuren aan de Molenstraat. Curves is geen gewone sportschool maar een complete cardio- en krachttraining in een half uur speciaal voor vrouwen. Curves Veghel is te bereiken via 0413-300820 of via curvesveghel@outlook.com.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant