V.l.n.r. Amber Kuin (groepsreserveringen), Emma Notenboom (Front Office Manager), Aniek van Vugt (Sales Manager), Desni van den Broek (receptionist).
V.l.n.r. Amber Kuin (groepsreserveringen), Emma Notenboom (Front Office Manager), Aniek van Vugt (Sales Manager), Desni van den Broek (receptionist).

Van der Valk Hotel Uden-Veghel Beste Hotel van Nederland 2017

112 1.577 keer gelezen

UDEN | Het Van der Valk Hotel Uden-Veghel is op 10 februari 2017 verkozen tot Beste Hotel van Nederland 2017.

Ieder jaar is het weer een spannend moment: welk hotel mag zich dit jaar het Beste hotel van Nederland noemen?

Van der Valk Uden-Veghel is de winnaar van 2017. En dat niet alleen, ook mogen ze zich het Beste hotel van Noord-Brabant en het Beste design hotel van Nederland noemen.

Tijdens de zevende editie heeft HotelSpecials prijzen in verschillende categorieën aan de hotels uitgereikt, gebaseerd op de beoordeling van de gasten. Na een overnachting kunnen de gasten het hotel dat ze hebben bezocht beoordelen.

Publieksprijs
Een belangrijke publieksprijs voor de hotels; het zijn de kwaliteitshotels die de verwachtingen van de consument waarmaken. Van de hotelgasten kreeg Van der Valk Hotel Uden-Veghel een 9.0 als gemiddelde reviewscore.

Prijzen
Het is niet voor het eerst dat het hotel een prijs wint. In 2014 won Van der Valk de award voor 'Beste Nieuwkomer', in 2015 werd het al uitgeroepen tot 'Beste Hotel van Nederland' en in 2016 werd het hotel uitgeroepen tot 'Beste vergaderlocatie regio Zuid'.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Van der Valk Hotel Uden-Veghel op de website www.hoteludenveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant