Timothy Shriver moedigt Pim van de Laar aan

Udense WSG-ers halen al drie medailles binnen.

112 231 keer gelezen

In het Oostenrijkse Schladming/Ramsau zijn gisteren de eerste medailles gepakt door de leden van de Udense Werkgroep Skiën voor Gehandicapten. Claire van Doorn won met langlaufen goud op de kilometer met een tijd van  8.42 minuten. Pim van de Laar was in zijn divisie derde met 6.44 minuten.

Huub van der Wielen en Sylvia Martijnse eindigden beiden op de vierde plaats. Vandaag moet het team aantreden in de estafette. Bij de snowboarders was er ook een zilveren medaille voor Daniëlle van de Heuvel op de reuzenslalom met een tijd van 2 minuten en 3 seconden. De wedstrijden vonden vandaag plaats onder een prachtig blauwe hemel. Tijdens de race van Pim van de Laar kwam er niemand  minder aan de start om hem aan te moedigen dan de Amerikaan Timothy Shriver. Deze zoon van Eunice Kennedy is de voorzitter van de Internationale Special Olympics beweging.