De burgemeester tijdens zijn toespraak.
De burgemeester tijdens zijn toespraak. Foto: Pieter van Doorn Producties

Udens gezondheidscentrum Heel de Mens geopend

Algemeen 1.250 keer gelezen

UDEN | Gezondheidscentrum Heel de Mens is afgelopen zondag officieel geopend door burgemeester Hellegers. De deuren gingen open om 11.00 uur en vrijwel direct kwam er een grote stoet belangstellenden op het evenement af.

Heel de Mens is een gezondheidscentrum waarbij de mens in zijn geheel wordt bekeken. Niet de klacht zelf maar de mens achter die klacht staat centraal. Een gezondheidscentrum op de Nistelrodeseweg, schuin tegenover het ziekenhuis, op de grens van de Maashorst. Dat biedt nieuwe mogelijkheden en dus ook nieuwe kansen voor Uden op het gebied van gezondheid.

De bezoekers werden zondag ontvangen met koffie en thee en een hartig hapje. Nadat burgemeester Hellegers als eerste bezoeker een rondleiding kreeg door het centrum en in de gelegenheid was gesteld om met diverse zorgpraktijken te spreken, begon de officiële opening om 11.30 uur. In een zorgvuldig door hem voorbereid verhaal werd gesproken over de verbinding tussen Uden en gezondheid. Uden timmert namelijk ook zelf al langer aan de weg met de 5 G's van Groen, Gemoedelijk, Gezellig, Gezond en Gezamenlijk. "Vooral sinds de komst van ziekenhuis Bernhoven speelt de G van gezondheid een steeds belangrijkere rol in het imago van Uden", aldus de burgemeester. Gedurende de hele dag kwamen er nieuwe bezoekers om de nieuwe praktijkruimtes te bewonderen en kennis te komen maken met de diverse praktijken. Er was grote aandacht van zowel oude als nieuwe cliënten, en ook van potentieel nieuwe geïnteresseerde praktijkhouders. Met ruim 140 bezoekers was dit al met al een zeer geslaagde dag welke ondersteund werd door de catering van Brownies & DownieS die op de achtergrond kundig hun mannetje stonden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant