De Proeffabriek in Veghel.
De Proeffabriek in Veghel.

Eerste editie Food and Happiness Fair in de Proeffabriek in Veghel

Zakelijk 339 keer gelezen

VEGHEL | Veghel is vanaf 27 maart een nieuw evenement rijker. Op die zondag, Eerste Paasdag, vindt de eerste editie van de Food and Happiness Fair in de Proeffabriek plaats. Een markt waar ambachtelijke en traditionele streekproducten, kunst, cultuur, live-muziek en vooral 'proeven' centraal staan.

Kraampjes met ambachtelijk jam, lokale honing, delicatessen en andere bijzondere seizoensproducten. Verbinden, versterken, inspireren en samen groeien, dat is het credo. De gratis toegankelijke fair is opgedeeld in vier gebieden: Food Inspiration, Food Street, Brabantse Braderie en Entertainment. Kinderen kunnen deelnemen aan workshops van Kunststof Kinderatelier.
Het thema van de eerste fair op Eerste Paasdag is uiteraard Pasen. Iedereen kan er sfeer proeven, inspiratie opdoen en natuurlijk bijzondere producten zien, proeven en kopen. Het initiatief wordt gezamenlijk ondersteund door alle ondernemers die actief zijn in de Proeffabriek waaronder Noord Coffee Roasters, Davino, Jumbo, Voets Specialiteiten, Afslag Veghel, Dé Bierspecialist, Tinks, Pieperz, Maison van den Boer en Wine2proof. Deze partijen zijn zelf ook nadrukkelijk aanwezig op de Fair. Zo zorgt Jumbo voor een pluktuin waar iedereen zelf een boeket kan samenstellen van verse bloemen. Maison van den Boer is met een grote foodtruck aanwezig.
Het is iedere laatste zondag van de maand Food and Happiness Fair op de Noordkade in Veghel. Als ondernemer meedoen aan de Food and Happiness Fair? Dat kan. Neem contact op met info@proef-fabriek.nl. Kijk voor meer info op www.proef-fabriek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant