Een kijkje op de bouwplaats De Gaarden.
Een kijkje op de bouwplaats De Gaarden.

'Dag van de Bouw': bouwplaats De Gaarden open voor publiek

Zakelijk 278 keer gelezen

UDEN | Het nieuwbouwproject 'De Gaarden' in Uden was tijdens de landelijke 'Dag van de Bouw' op zaterdag 4 juni toegankelijk voor publiek. Hendriks Coppelmans Bouwgroep stelde de bouwplaats aan de Volkelseweg open van 10.00 tot 16.00 uur. Bezoekers konden rondkijken op de bouw, enkele woningen van binnen bekijken en er waren diverse leuke activiteiten.

De Gaarden bestaat uit 18 eengezinswoningen en 24 appartementen voor 55+'ers in de voormalige kloostertuin van het Retraitehuis. Hendriks Coppelmans bouwt het project in opdracht van woningcorporatie Area.

Het ontwerp is door Hendriks Coppelmans verzorgd in samenwerking met Onmi Architecten uit Schijndel. De bouw van de huurwoningen en –appartementen staat nog in de steigers. Eind 2016 wordt het nieuwbouwproject opgeleverd. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd. Meer informatie over het project vindt u op: www.degaarden-uden.nl.

Landelijke openstelling
De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en de aangesloten bouwbedrijven. De dag wordt jaarlijks gehouden op verschillende bouwlocaties door het hele land. Bouwprojecten zijn vaak van grote maatschappelijke betekenis en daarom voor velen interessant. De sector biedt werk aan 500.000 mensen en er gaat jaarlijks 60 miljard in om. Reden genoeg om het publiek een kijkje achter de schermen te gunnen.
Voor meer informatie kijk op: dagvandebouw.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant