Griezelen tijdens Hulliewien in de herfstvakantie bij Hullie

Algemeen 13 keer gelezen

UDEN | Er staat weer wat spectaculairs op het programma bij Hullie in Uden. Tijdens Hullie Heerlijke Herfstvakantie wordt heel Hullie omgetoverd in een magische kindvriendelijke Hulliewien sfeer, met diverse activiteiten voor groot en klein.

Uiteraard kun je tijdens Hullie Heerlijke Herfstvakantie met alle speeltoestellen spelen die er normaal ook zijn bij Hullie en heerlijk genieten van de lekkerheden die uit Hullie keuken geserveerd worden, maar er is meer deze keer.
Als je binnenkomt zie je het meteen; dit is niet het gewone Hullie, maar dit is Hulliewien! Zo kun je op sommige dagen, in Hullie verkleedwinkeltje, je laten verkleden als een kindvriendelijke Hulliewien, je ook nog laten schminken en je daarna laten fotograferen door je ouders of begeleiders, dus neem zeker je smartphone of fototoestel mee, want dit worden onvergefelijke plaatjes!

Programma
En wat te denken van een prachtig dans optreden van Micheal Jackson's Thriller in Hullie eetcafé, waarna een aantal kinderen een danswerkwinkel krijgen om het geleerde daarna te demonstreren! Van 22 tot en met 30 oktober staat het programma van Hullie volledig in het teken van Hulliewien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant