Archieffoto
Archieffoto

Terug in de tijd met de Amigo Disco Party

Algemeen 1.940 keer gelezen

UDEN | Om de Amigo tijd te laten herleven is er op zaterdag 5 november een Amigo Disco Party vanaf 20.30 uur in Market Place Uden.

In de 70er en 80er jaren beleefde de uitgaansjeugd onvergetelijke tijden in de Udense Kapelstraat. De voormalige Soos Amigo had een gedaanteverwisseling ondergaan en was Disco Amigo geworden. Dit was één van de eerste echte discotheken in de regio en destijds 'the place to be'. Een allesvernietigende brand maakte in 1984 een einde aan deze legendarische uitgaansgelegenheid. Om de Amigo tijd te laten herleven organiseerde een groep oud medewerkers sinds 2000 al een viertal drukbezochte reunion party's in Amigo stijl. De laatste editie was in november 2013. Naast oud Amigo bezoekers kwamen er ook steeds meer nieuwe danceclassics liefhebbers. Alhoewel de 2013 party eigenlijk de allerlaatste zou worden bleek al gauw dat een vervolg niet kon uitblijven. Op de website discoamigo.nl en de Facebookpagina Amigo Disco Party staat meer info.

Voorinschrijving
Om de Amigo Disco Party te kunnen bijwonen dient men zich via discoamigo.nl in te schrijven. De "all inclusive entree" bedraagt bij voorinschrijving € 26,50 per persoon. Dit bedrag omvat de entree, garderobe en alle drankjes. Minimum toegangsleeftijd is 25 jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant