Afbeelding

Informatiegids Uden 2017 vanaf nu verkrijgbaar

Algemeen 471 keer gelezen

UDEN | De Informatiegids Uden 2017 is vanaf deze week verkrijgbaar. De gids is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente Uden. In de gids staat informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kan er vanaf heden gebruik gemaakt worden van de gebruiksvriendelijke digitale informatiegids, de SmartMap via www.uden.smartmap.nl.

De informatiegids Uden 2017 kunt u vanaf 21 november 2016 afhalen op de volgende locaties in Uden: Bibliotheek Uden, Mondriaanplein 16, BrabantZorg, Kerkstraat 8, Cultureel centrum Eigen Herd, Rooijsestraat 32, Gemeentehuis, Markt 145, Gezondheidscentrum Uden Fysiotherapie, Heinsbergenstraat 5, Het Retraitehuis, Volkelseweg 30, Thuiszorg Pantein, Leeuweriksweg 14, Ontmoetingsplein MuzeRijk, Klarinetstraat 4, VVV / ANWB Uden, Mondriaanplein 22a, VVV agentschap De Mastworp, Bedafseweg 22, Wijkcentrum De Balans, Beatrixhof 470 en Wijkcentrum De Nieuwe Pit, Bogerdstraat 19a.
In Volkel is de gids op de volgende locaties te verkrijgen: Bibliotheek Volkel, Schakelplein 7, VVV agentschap De Brabantse Hoeve, Zeelandsedijk 29, Gemeenschapshuis De Schakel, Reestraat 49 en Sporthal De Wervel, Schakelplein 9.
In Odiliapeel kunnen mensen terecht bij Bibliotheek Odiliapeel, Oudedijk 55 en Gemeenschapshuis Terra Victa, Oudedijk 55.

App
Naast de digitale informatiegids www.uden.smartmap.nl kunnen mensen ook gebruikmaken van de gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor de tablet of smartphone zijn 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal te raadplegen. Het is mogelijk om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant