Het LED scherm.
Het LED scherm.

LED scherm powered by Tronix aan de Industrielaan in Uden

Algemeen 1.680 keer gelezen

UDEN | Hij heeft al een hoop stof doen opwaaien in het Udense: de gigantische Led reclamezuil die sinds vorige woensdag als toren is opgerezen aan de kop van de Industrielaan bij Carwash Uden.

Het Led scherm werd vorige week woensdag geplaatst. Op zijn zachtst gezegd een spannend moment na alle voorbereiding die er aan vooraf was gegaan. De zuil telt 2 Led schermen van 15m2 aan weerszijden. Elk scherm bevat maar liefst 128.240 energiezuinige Led's en de 'content' kan centraal worden aangestuurd vanuit het kantoor van Carwash.
Het Led scherm werd geleverd en geplaatst door Tronix Lighting BV, net als overbuurman Carwash een Udense onderneming en expert op het gebied van Led. Met ruim 20 jaar ervaring als importeur, was Tronix voor Wim van der Aa van Carwash Uden dan ook de aangewezen partij om zijn ambitieuze project gestalte te geven. Voor Tronix een mooie kans om aan Uden te laten zien dat er grote toekomst zit in de markt van LED schermen.
"Voor ons bedrijf is de uitbreiding naar LED screens een logische stap, omdat we alle technische kennis over LED's en de aansturing ervan met jarenlange ervaring al in huis hebben. Ook hebben we de juiste relaties om dit soort grote projecten gezamenlijk te realiseren. Er zit veel potentie in de LED schermen markt vanwege de grenzeloze mogelijkheden voor de advertentiewereld. Niet alleen kan er 'real time' worden ingespeeld op actuele gebeurtenissen maar adverteren kan nu nóg persoonlijker", aldus Sjoerd van Herpen, Directeur Tronix Lighting.
Meer info op ww.tronixlighting.com of via svherpen@tronix.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant