Het clubhuis van The Duke.
Het clubhuis van The Duke.

The Duke wil met nieuw hotel 'lat zo hoog mogelijk leggen'

Algemeen 2.131 keer gelezen

NISTELRODE | Een gloednieuw vijfsterrenplus hotel. Dat moet er in september staan bij golfclub The Duke. Deze week ging de schop in de grond en werd er gestart met de bouw van het grootschalige project.

Het nieuwe hotel komt op het terrein van golfbaan in Nistelrode. "Het pand wordt exact in dezelfde stijl gebouwd als het clubhuis van The Duke. De bouw, vorm, de stenen en de buitenkant wordt vergelijkbaar", zegt André van Heumen, commercieel manager bij The Duke.

In totaal komen er twintig luxes suites in het hotel. Daarnaast komt er een congres ruimte voor zo'n 250 mensen die deels onder het gebouw gevestigd is. "We willen de lat zo hoog mogelijk leggen", laat Van Heumen weten. "Met dit hotel willen we het concept van The Duke verbeteren voor members, leden en sponsoren. Gasten van bedrijven kunnen hier verblijven op het hoogste niveau."

Begin van deze week startte aannemer Van de Ven met de bouw. "Eind mei moet het gebouw er staan", zegt Van Heumen. "Daarna hebben we nog vier maanden nodig voor de inrichting. Het is de bedoeling dat we in september de eerste gasten kunnen verwelkomen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant