Er is een ATB-toertocht in Uden.
Er is een ATB-toertocht in Uden.

ATB-toertocht door De Maashorst op zondag 29 januari

Algemeen 529 keer gelezen

UDEN | Herfst- en winterweer lokken de zichzelf respecterende ATB'ers naar de bossen en velden voor het maken van een mooie tocht. De fraaie natuur van het Brabants grootste natuurgebied "De Maashorst" vormt zondag 29 januari weer het decor voor drie routes. Deze zijn uitgezet over 30, 42 en 57 kilometer, waarbij de 42 km route vernieuwd is en nog aantrekkelijker ten opzichte van vorige jaren.

De start is bij de Bedafse Bergen waarna de langste route eerst door de bossen in Dinther voert. Verder voert de tocht door de Maashorst en Slabroek. Behalve de stuifzandwallen en heidevelden zijn het de uitgezette Taurossen en Wisenten die deze mooie natuur compleet maken. De organisatie is in handen van de plaatselijke fietsvereniging TTV-Uden. Iedereen met een geschikte fiets is welkom.
De inschrijving is tussen 9.00 uur en 10.00 uur bij "De Vrije Teugel" aan de Bedafseweg 22 te Uden. De deelnamekosten bedragen € 5,- en voor NTFU-leden € 4,- Voor de jeugd is deelname tot 16 jaar gratis. Het inschrijven voor NFTU-leden gaat erg eenvoudig met "Scan & Go".
Op Slabroek is een pauzeplek ingericht, waar deelnemers thee, een krentenbol en een kleine versnapering krijgen. Bij de finish kan de fiets worden afgespoten en is er tijd voor een drankje. Na afloop is er een loterij met als hoofdprijs een ATB. Bij inschrijving ontvangen deelnemers een lotnummer. Meer info op www.ttvuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant