Claire is het asieldier van de week.
Claire is het asieldier van de week.

Hokazo vraagt speciale aandacht voor bijzondere dieren

Algemeen 320 keer gelezen

UDEN | Deze week in het nieuws van Hokazo vraagt het dierenopvangcentrum speciale aandacht voor bijzondere dieren. Daarnaast stelt het asieldier van de week zich voor. Deze keer is dat de driejarige kat Claire.

Hokazo probeert voor iedere hond of kat het best mogelijke thuis te vinden. Omdat sommige dieren wel wat extra hulp kunnen gebruiken, zet Hokazo het komende jaar verschillende van hen in het zonnetje. Zodat ze nét dat extra zetje krijgen dat ze nodig hebben. Onlangs is gestart met de promotieactie voor de katers met FIV (kattenaids). Benieuwd naar hen en de andere acties? Kijk dan regelmatig op de facebookpagina van Hokazo. Dan komt u alles over de honden en katten te weten en ziet u misschien wel uw nieuwe beste maatje voorbijkomen.

Asieldier van de week
Claire is pas drie jaar oud. Ze is gevonden met een nestje en na een tijdje in een pleeggezin gewoond te hebben is ze nu weer terug bij Hokazo. En eerlijk is eerlijk, daar is Claire niet zo gelukkig. Ze vindt het maar niets dat er zoveel andere katten zitten. Ze houdt niet van drukte en laat zich weinig zien als er andere katten in de buurt zijn. Ze zoekt dan ook een rustig thuis zonder kinderen. Een andere rustige en sociale kat is geen probleem. Claire heeft veel liefde en geduld nodig. Dan kan ze opbloeien tot een lieve en dappere dame. Daar zijn de medewerkers van Hokazo van overtuigd.

Voor meer informatie kijk op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant