Afbeelding

Agenda: dit is er dit weekend te doen

Algemeen 523 keer gelezen

UDEN | Lees hier wat er het komende weekend te doen is in Uden en omgeving.

- Zaterdag 21 januari is er countrydansen op cd in Eigen Herd, Rooijsestraat 32 in Uden. De countryavond is elke derde zaterdag van de maand. Dj Guus draait lekkere nummers. Er is een dansvloer, maar ook voldoende zitplekken. Aanvang om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. De entree is 2,50 euro.

- Zaterdag 21 januari is er een spannende avondwandeling geheel in het teken van uilen. Vertrek vanaf natuurcentrum De Maashorst, Erenakkerstraat 5 in Nistelrode. Aanvang om 20.00 uur. Na afloop is er warme chocomel. Deelname kost 5 euro, inclusief consumptie. Kinderen 2,50 euro. Vragen? info@natuurcentrumdemaashorst.nl.

- Zaterdag 21 januari treedt St. Tropez op in het Pulcafé. De leden van Go Back To The Zoo besloten om nieuwe band te beginnen, met nieuwe muziek. De vorig jaar uitgebrachte ep werd meteen opgepikt door hippe Engelse muziekblogs als DIY en NME. Sindsdien maakt St. Tropez veel indruk met hun live shows, van de Popronde tot Noorderslag en op verschillende festivals in binnen en buitenland. Kaarten kosten 9 euro (exclusief servicekosten) en 11 euro aan de avondkassa. Aanvang 22.30 uur, zaal open om 21.00 uur.

- Zaterdag 21 januari kunnen geïnteresseerden meedoen met een proefles Nordic Walking bij langlaufvereniging Bedaf in Uden. Draag soepele wandel of sportschoenen met een goede profielzool, neem flesje water en een windjackje mee. Les kosten € 5,00 pp, incl. Nordic Walkingstokken. Aanvang om 11.00 uur. Aanmelden: gdraad@kpnmail.nl ovv naam e-mailadres en telefoonnummer.

- Zondag 22 januari zal Intervalkoor Pius X om 10.00 uur de viering in de Kruisherenkapel muzikaal ondersteunen.

- Zondag 22 januari is er een linedancemiddag bij D'n Brouwer in Mariaheide. Aanvang om 13.30 uur. Einde om 17.30 uur. De entree is 1 euro.

- Zondag 22 januari treedt het kwintet Wim Heijman op in Meneer Prinssen. Al jaren is zanger Wim Heijman een graag geziene gast bij alle denkbare gelegenheden in de regio Oost Brabant en zelfs regelmatig ver daar buiten. Zingend in de bekende crooner- stijl roept hij herinneringen op aan wereldbekende sterren als Frank Sinatra, Tony Bennet, Nat King Cole, Dean Martin, Mel Tormee e.a..

- Zondag 22 januari vindt er in het MRK een bijzondere ontmoeting plaats. Ook wordt de nieuwe educatietentoonstelling Feest in de abdij opengesteld voor bezoekers. In de tentoonstelling 'Confrontatie' kunnen bezoekers getuigen van de diversiteit van de unieke collectie van het museum. De tentoonstelling is te zien in de abdijvleugel van het museum, waar oude en nieuwe kunst zullen wedijveren om de bezoeker te charmeren. Bij de tentoonstelling 'Feest in de abdij' is voor het primaire onderwijs een doorlopende leerlijn over feesten ontwikkeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant