Marco Kroon.
Marco Kroon.

Majoor Marco Kroon hoofdspreker in Markant

Algemeen 794 keer gelezen

UDEN | Na het grote succes van vorig jaar, met 250 bezoekers, komt er een tweede editie van 'De kracht van netwerken'. Op dinsdag 31 januari organiseren de Brabantse netwerkclubs Triple O (Oss), Nu ondernemen (Uden), Netwerkclub 0492 (Helmond) en Netwerkclub 040 (Eindhoven) in Markant in Uden een evenement voor ondernemers uit de hele provincie.

Majoor Marco Kroon is dé inspirerende spreker op deze avond, één van de slechts twee mensen die deze eeuw de Militaire Willems-Orde kregen. Hij zal een presentatie geven over leiderschap, samenwerking, communicatie, loyaliteit en het opereren onder extreme omstandigheden.

Daarnaast kunnen ondernemers meedoen aan interessante workshops over storytelling, pitchen, omgaan met moeilijke klanten en vitaal speeddaten. Het evenement staat onder leiding van dagvoorzitter Peter van Aar van PA producties.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit: om 15.00 uur is de opening,, daarna is om 15.30 uur het welkomstwoord en het plenaire gedeelte. Om 16.00 uur is er een workshop, gevolgd door een buffet om 17.45 uur. Majoor Marco Kroon geeft om 19.00 uur een presentatie en daarna is het om 20.00 uur tijd om te netwerken onder het genot van een borrel.

Tickets
Inschrijven voor het evenement kan op de volgende website: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kracht-van-netwerken-2017-18049335047?aff=GastenNetwerkclubTripleO

Een ticket voor het evenement kost 80 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant