Lotte Walda.
Lotte Walda.

Singer Songwriter Sunday bij De Pul op zondag 29 januari

Algemeen 336 keer gelezen

UDEN | Geniet van vier te gekke singer songwriters op zondag 29 januari in De pul. De grote zaal wordt omgetoverd tot een gezellige woonkamer. Er zijn lekkere wijnen en soep te koop. Tijdens deze editie treden op: Yori Swart, Janique & Niels, Lotte Walda en Kiki Mettler. Aanvang om 16.00 uur. Tickets kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.
Yori Swart is geboren in 1989 in Alkmaar. Als dochter van een gitarist lag het voor de hand dat de nuchtere singer-songwriter vroeg of laat zelf de muziek in zou gaan. Het duurde tot haar achtste jaar, toen pakte ze zelf de gitaar op. Van haar vader leert ze spelen, van haar moeder leert ze zorgen van zich af te zingen.
Naast een carrière als toetsenist/gitarist/zanger bij Baby Blue is Niels zanger/gitarist bij dit akoestische popduo. Janique & Niels schrijven en spelen eigen jazzy popliedjes afgewisseld met eigenzinnige covers.
Lotte zingt al zolang ze zich kan herinneren! Haar cv staat al vol met hoogtepunten zoals: voorprogramma van Will & The People, het winnen van de Pinkpop Cover Contest en bij de laatste 11 van Giels Talentenjacht. Hoogtepunt is het optreden in Paradiso met Douwe Bob.
Singer Songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien. Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling. Ze is de winnares van de Singer Songwriter Challenge 2015, uitgeroepen tot Top Talent van PopEi 2016/2017 en ze bracht eind 2016 haar eerste single uit. Meer info op www.livepul.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant