V.l.n.r.: Aileen van Tilburg, John de Visser, Sjaak Tamnge en Lobke Kanters. (foto: Ad van de Graaf)
V.l.n.r.: Aileen van Tilburg, John de Visser, Sjaak Tamnge en Lobke Kanters. (foto: Ad van de Graaf)

Het Udens Weekblad verhuist naar D'n Office

Algemeen 1.383 keer gelezen

UDEN | Het kantoor van het Udens Weekblad verhuist begin februari naar het verzamelgebouw D'n Office.

"We gaan verhuizen, omdat het een unieke kans is om ons op zo'n mooie plek als D'n Office te vestigen", vertelt kantoormanager John de Visser van het Udens Weekblad. "Omdat er meer bedrijven in één gebouw gevestigd zijn, kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren", vult hij aan. "Bovendien is ons nieuwe kantoor in D'n Office helemaal gelijkvloers en dat maakt het makkelijker toegankelijk."

D'n Office
D'n Office is een bedrijfsverzamelgebouw waar zo'n 160 tot 180 werknemers terecht kunnen. Zowel ZZP'ers als bedrijven kunnen er een ruimte of een flexruimte huren. Het pand van D'n Office werd in de jaren zeventig gebouwd door het bedrijf Sandoz. Daarna zaten er nog verschillende bedrijven in, maar tijdens de crisis stond het jaren leeg. Het pand was toen eigendom van vijf eigenaren, onder wie Ben van Dijk. Zijn zoon Benito van Dijk kocht in februari vorig jaar het gebouw. "We hadden toen nog geen idee wat we er mee wilden doen", geeft Benito toe. "Ik liep een paar dagen het gebouw rond met een bierviltje in mijn hand en schreef ideeën op. Uiteindelijk heb ik vrij snel besloten om er een bedrijfspand van te maken."

Inmiddels is het pand prachtig opgeknapt. De huurders zijn tevreden. Bas Bogaarts van Uitzendbureau Yobbing: "Je zou kunnen denken dat het vanuit concurrentie oogpunt niet handig is om bijvoorbeeld met meerdere uitzendbureaus in één gebouw te zitten, maar zo zie ik het niet. Je kunt elkaar juist versterken. Werkzoekenden schrijven altijd bij meerdere bureaus in en als we deze data en kennis delen, dan kunnen we efficiënter en effectiever samenwerken. Door te delen, is het gemakkelijker om te vermenigvuldigen."

Het kantoor van het Udens Weekblad is nu nog gevestigd aan de Protonenlaan, maar vanaf maandag 6 februari zijn bezoekers welkom op het nieuwe adres: Loopkantstraat 25 in Uden. Tips blijven welkom op het oude vertrouwde e-mailadres: redactie@udensweekblad.nl. Ook het telefoonnummer 0413-74 59 90 blijft gewoon bereikbaar!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant