René Peerenboom.
René Peerenboom.

René Peerenboom: "Tijd voor een nieuwe uitdaging"

Algemeen 2.317 keer gelezen

UDEN | René Peerenboom laat weten dat hij het tijd vindt voor een nieuwe uitdaging en zich daarom niet verkiesbaar wil stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. 

Hij laat weten: "Hierbij wil ik u graag informeren over mijn toekomst. Ik heb namelijk besloten mij niet verkiesbaar te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 en dan ook niet meer als wethouder beschikbaar te zijn. Na 12 jaar wethouderschap ga ik op zoek naar een nieuwe uitdaging."
Peerenboom zat twaalf jaar in de Raad toen hij in april 2006 wethouder werd voor VVD-Leefbaar Uden. "Het wethouderschap is een prachtige baan! Ik heb altijd met heel veel plezier gewerkt, mede door de vele mooie uitdagingen in mijn werk, zoals Uden-Noord (ziekenhuis, hotel, foodcourt), winkel- en woonplan Promenade, woningbouw en financiën."

Vernieuwing
Na een aantal maanden goed nadenken heeft Peerenboom toch besloten om te stoppen. "De voorbereidingen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 gaan binnenkort beginnen, waarbij duidelijk moet zijn wie in de politiek door wil gaan. Dankzij het vertrouwen van de kiezers en een goede samenwerking met veel mensen (zoals raad, college, inwoners, bedrijven en ambtenaren) heb ik veel van mijn ambities voor de gemeente Uden kunnen realiseren. Binnen onze partij VVD-Leefbaar Uden wil ik ook graag ruimte geven voor vernieuwing."
Tot de verkiezingen gaat Peerenboom gewoon door met zijn werkzaamheden, maar hij gebruikt de komende tijd ook om zich te oriënteren op een nieuwe functie. "Met mijn ervaringen bij de overheid en daarvoor in het bedrijfsleven, de zorg- en financiële sector, ga ik me breed oriënteren. Het is ook wel weer spannend wat de toekomst gaat brengen, maar ik heb zin in een nieuwe uitdaging. Tot die tijd blijf ik mij volledig inzetten voor de gemeente Uden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant