Boeing Boeing. (foto: Beelhouwers)
Boeing Boeing. (foto: Beelhouwers)

Klucht Boeing Boeing op vrijdag 10 maart in Markant Uden

Algemeen 377 keer gelezen

UDEN | Goed nieuws voor alle liefhebbers van de klucht. De voorstelling Boeing Boeing is op vrijdag 10 maart te zien in Markant Uden. Bas Muijs, Mariska van Kolck en Arijan van Bavel vervullen de hoofdrollen in dit hilarische verhaal over een charmante piloot, zijn norse huishoudster en drie gepassioneerde stewardessen.

De rijke vrijgezel Bernard beleeft de tijd van zijn leven met drie verschillende stewardessen uit drie verschillende landen. Dit allemaal onder het afkeurende oog van zijn norse huishoudster. Een tot in detail uitgewerkte planning zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit tegenkomen. Maar een nieuw door de komst van de gloednieuwe en véél snellere Boeing 7474 gooit een nieuw vluchtschema zijn hele leven in de war! En dan staat opeens ook zijn oude vriend Robert voor de deur. In een opeenvolging van hilarische verwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt Robert gedwongen om als afleidingsmanoeuvre te dienen… en dat is vragen om problemen!

Bas Muijs neem de rol van piloot op zich, Mariska van Kolck speelt de bemoeizuchtige huishoudster en Arijan van Bavel is te zien als vriend Robert. Wieneke Remmers, Sabine Beens en Femke van Assouw trekken de mantelpakjes uit de kast en zijn te zien als de stewardessen.

Tickets
Boeing Boeing! is op vrijdag 10 maart om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant Uden. Tickets voor deze show kosten € 22,50 (excl. Ticketkosten) en zijn te reserveren viawww.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant